z13

Både skønheds- og tandbehandlinger har ry for at være en værre omgang, som kan gøre rigtig ondt. Men passer det nu også, eller er det en skrøne? Her har vi for eksempel fundet to behandlinger, som faktisk ikke er så indgribende og smertefulde, som mange tror det er.

Nose job uden kirurgi

Den første behandling, som slet ikke er lige så indgribende som mange går rundt og tror, er det at få lavet sin næse. I dag er det nemlig muligt at få foretaget en rettelse af sin næse uden at skulle på operationsbordet og ind under kniven.

Hvordan det? Skal næsen rettes fordi den er skæv, buler de forkerte steder eller noget tredje, er det muligt at få lavet et nose job – så at sige – uden kirurgi. Ved at benytte ikke-permanent filler kan en tur på operationsbordet nemlig undgås.

Resultatet bliver ikke mindre godt af den årsag. Nej, mange, som blot ønsker lettere rettelser af deres næses udseende, er store tilhængere af denne behandlingsmetode, som i den grad er lettere overstået end en decideret næseoperation. Lyder det spændende med muligheden for at få foretaget et nose job uden kirurgi? Så klik her, og læs mere om denne geniale behandlingsmetode.

læge

Smertefri rodbehandling – ja, det findes faktisk

Undersøgelser viser, at 4 ud af 10 danskere lider af tandlægeskræk i en eller anden grad. Har du ikke den store lyst til at ligge i tandlægestolen, ja, så er du altså langt fra den eneste. Heldigvis har tandlægevidenskaben udviklet sig meget de senere år, og det betyder, at det i dag på ingen måde er lige så smertefuldt at skulle en tur forbi tandlægen, som det ellers før har været.

I dag er der nemlig mange muligheder for at få foretaget en tandbehandling helt uden smerter – selv ved rodbehandlinger! Lyder det for godt til at være sandt? Er man vant til at forbinde tandlægebesøg med frygt og angst for smerte, er der ikke noget at sige til at man kan være lidt skeptisk omkring en sådan påstand.

Læs derfor her for at lære mere om emnet. Når du får styr på de rigtige fakta på området, vil du se, at der virkelig er mulighed for at få foretaget en smertefri rodbehandling.

Ja, behandlinger man før har forbundet med at være omfattende og smertefulde er i dag rutinebehandlinger og smertefri.

Udviklingen inden for de forskellige kirurgiske områder er stor, og det betyder, at der hele tiden kommer nye og bedre tiltag til, som alle er med til at sikre den bedst mulige patientbehandling. Har du før udskudt behandlinger af frygt for smerte, har du ikke noget at frygte længere!