z13

Mangler du en stor platform med forskelligt udbud, der giver dig mulighed for at downloade film, musik og desuden dele filer? Så er uTorrent den helt rette platform for dig. Du finder mange forskellige muligheder, som giver anledning til både at downloade og dele filer. Via søgefunktionen har du mulighed for at søge efter de ønskede torrenter, som umiddelbart kan være svære at opstøve. Læs mere nedenfor og blive klogere på programmet. 

Browser

Sådan downloader du uTorrent

Du kan downloade uTorrent gennem enten Android, eller en hvilken som helst anden browser. Hvis du umiddelbart synes, det tager lang tid at downloade torrenterne, kan du optimere hastigheden på selve downloadprocessen ved at tildele mere båndbredde til den specifikke torrent, du skal downloade. Det er altid vigtigt, at du tjekker op på Torrenten inden, du downloader. Her er det væsentligt at identificere, hvorvidt torrenten er ”sund”, eller om den indeholder virus eller andet forkasteligt. 

Når du skal downloade torrenterne, skal du som udgangspunkt følge en række trin, som du kan læse mere om på hjemmesiden. Det giver dig et overblik over hele processen og er overskuelig og nem at følge. Læs mere om uTorrent her.

Download

Det skal du vide om uTorrent

UTorrent kaldes også for BitTorrent, og er en effektiv platform til at downloade film, musik eller dele filer. Et plus er desuden, at platformen er nem at navigere i. Du får en overskuelig menu, hvor du kan vælge imellem nogle af de vigtigste funktioner, som du nemt og hurtigt kan afprøve. Derudover skal du ikke være nervøs for, hvor meget hukommelse du ender med at skulle bruge på uTorrent. Det er nemlig begrænset, hvor meget programmet fylder i modsætning til lignende programmer. 

Når du bruger programmet, skal du søge efter torrenter – det vil sige de filer, der kan downloades som bittorrent klient. Det sker ved, at der bliver skabt det, der på IT-sprog hedder P2P forbindelse mellem computere, der deler samme filer. De kan downloades af alle på tværs af landene, og I fællesskab hjælper man hinanden med at dele filer. Før du kan downloade en fil i programmet, kræver det, at du finder den torrent fil, som du leder efter. 

Her kan du bruge programmets søgefunktioner til at komme nærmere den fil, du leder efter. Her linker programmet direkte til MiniNova, som er et netværk med mulighed for download funktion. Via MiniNova distribuerer computere filer, som efterfølgende kan downloades i flere forskellige processer. Når du har downloadet, kan du ligeledes være med til at distribuere de stykker eller processer, som du downloader. På den måde deltager du også i netværket og bidrager til fildelingsprogrammet. Det er ikke et ulovligt program, eftersom uTorrent bare er en enhed og teknologi, der gør det muligt at dele filer hurtigt og nemt.