z13

Som IT-person har du styr på det tekniske fundament. Du kender alt til de nyeste teknologier, programmeringssprog, cloudløsninger og hosting. Dine kunder kan bare spørge – så ved du det.

Men de, der ved rigtig meget, kan nogle gange have svært ved at forklare det for andre. Derfor vil en fed hjemmeside være rigtig godt for dig. Så kan du forklare din viden på skrift, og hvis du indretter dig rigtigt, kan kunderne komme til dig – tiltrukket af dit fede indhold.

Du kan sagtens kode hjemmesiden – det er det mindste af det for en som dig. Men kan du også gøre den læsevenlig og brugervenlig? Tiltrække den type kunder, som du jager?

Webbureauer kan hjælpe med at gøre dit website lækkert

For at komme hurtigt i gang med at få et fedt website på plads, så er det en god ide, hvis du allierer dig med et webbureau. Et webbureau kan hjælpe dig med at få dit website til at se fedt ud, for de kender til brugervenlighed i praksis.

Der er mange muligheder for at finde webbureauer, så kan helt sikkert finde et, der passer til dig – det handler bare om at kigge og være åben.

For en ting er at have en masse viden – noget andet er at få den viden ud over rampen, og få den formidlet. Selvom du godt selv ved, at du er dygtig, så skal hele verden vide det – sådan får du gode kunder!

God brugervenlighed på et godt teknisk fundament er god forretning

Når du har fået dit brugervenlige website på plads, så har du vendt salgspyramiden om. Du kan i ro og mag producere noget supergodt indhold, og inspirere potentielle kunder. De købeklare kunder vil derefter kontakte dig. Nemmere bliver det ikke!