z13

Hvad end du arbejder i en it-virksomhed, eller er en del af et e-sportshold, kan teambuilding være en stor fordel. Både på arbejdspladsen men også på e-sportsholdet er det vigtigt, at der er et godt sammenhold. Det er vigtigt, at I stoler på hinanden. Desuden er det en fordel at kende til hinandens styrker og svagheder. På den måde kan hver enkelte person byde ind med sine styrker, som vil gavne fællesskabet. En dag med teambuilding kan også være med til, at I lærer hinanden bedre at kende.   

Et eventbureau kan styrke sammenholdet

Teambuilding kan være sundt for holdet. I lærer hinanden bedre at kende, og desuden kan øvelserne ofte overføres til situationer i dagligdagen. Det kan dog være en god idé at kontakte et professionelt eventbureau. Eventbureauet har stor erfaring med mange forskellige virksomheder, og de kan derfor skræddersy en dag med aktiviteter til din arbejdsplads. 

Der findes mange forskellige aktiviteter, som eventbureauet i samarbejde med arbejdspladsen kan tilpasse til den enkelte gruppe. Det er eksempelvis muligt at komme i et Escape Room. Her skal gruppen samarbejde om at løse forskellige gåder for at slippe ud af rummet. Her skal alle i gruppen bidrage og komme med forslag for at slippe ud. Det kan være en god måde at lære hinanden bedre at kende.

Et andet eksempel på en dag med teambuilding kunne være en række øvelser, hvor de forskellige hold skal dyste mod hinanden. Her skal de enkelte hold arbejde godt sammen for at vinde over de andre hold. Det giver en sjov og anderledes dag, hvor I internt kan lære hinanden bedre at kende.     

Venskaber på kryds og tværs

Pengene er godt givet ud, hvis du vælger at investere tid og penge i teambuilding. Sådan en dag kan være med til at skabe nye venskaber på kryds og tværs af arbejdspladsen. Teambuilding-øvelserne tvinger jer til at samarbejde for at løse opgaverne sammen. Det kan være en god idé, hvis arbejdspladsen sørger for at dele medarbejderne op i grupper, så alle lærer nye mennesker at kende. Under øvelserne kommer medarbejderne til at snakke med nogle andre mennesker, end de plejer. 

Teambuilding-dagen skal både være sjov og anderledes. Det skal være en dag, hvor der er plads til grin, smil og nye venskaber. De efterfølgende dage vil der være mange sjove ting fra dagen at snakke om. Det kan hjælpe med at bevare de nye venskaber. 

Venskab

Styrker og svagheder 

Teambuilding kan være en stor fordel for arbejdspladsen, da medarbejderne lærer hinandens styrker og svagheder at kende. Øvelserne på sådan en dag kan være meget forskellige. På den måde lærer medarbejderne, at nogle har deres styrker ét sted, mens andre har deres styrker et andet sted. Det handler altså om at bruge hver enkelte styrke til at løfte opgaven i fællesskab. 

Det kan også overføres til dagligdagen, hvor der pludselig opstår opgaver, som skal løses i fællesskab. Medarbejderne får en klar idé om, hvad de kan bidrage med i forskellige opgaver. En dag med teambuilding er altså både til gavn for medarbejderne og arbejdspladsen.