z13

Sidder du foran en computer hver dag i mange timer, og synes du, at det er svært at holde den sunde linje? Det er ikke nemt at holde sig sund, hvis du sidder ned en hel dag, men du har mulighed for at gøre dit bedste og være sund, og stadig holde dig i god form, selvom du sidder foran en computer. Det handler bare om, at du skal være motiveret, og at du skal forberede dig godt og planlægge din tid.

Det kan give dig meget mere energi på dit arbejde, hvis du holder dig aktiv udenfor arbejdstiden. Derfor er det en god idé at tænke over, hvordan du kan være aktiv. Det kan bare være, at du ikke tager bilen til og fra arbejde, men at du tager cyklen. Det kan være, at du skal tage trapperne i stedet for elevatoren. Det kan være, at du skal begynde at træne, inden du tager på arbejde.

En madplan er din bedste ven

Det kan være nemt at sidde og spise usundt foran en skærm, fordi du ikke helt tænker over, hvad du spiser, fordi du koncentrerer dig om noget andet. Derfor er det en god idé at lave en madplan og at forberede maden dagen før. På den måde er du sikker på, at du får noget sund mad, og at du får energi af din mad.

computer studerende

Det vil give dig en god følelse, fordi du får god mad, der også er sundt, og det vil gøre dit mæt i længere tid. Det vil også gøre, at du ikke føler dig træt på samme måde, som hvis du spiser usunde ting foran computeren.

Ønsk dig de ting du skal bruge

Hvis du gerne vil have nogle ting, som kan hjælpe dig til at blive endnu sundere, så kan du ønske dig tingene i gave. Det er ikke nemt at komme på en svendegilde gaveide, så du har mulighed for at tænke over, hvad du egentlig har brug for, og hvad du mangler, og så kan du ønske dig det i gave.

Det kan være en god idé at ønske dig noget lækkert træningstøj eller et par fede træningssko, som kan give dig ekstra motivation. Det er en god måde at sørge for, at du har lyst til at komme afsted hver morgen, og at du har lyst til at træne.

Husk at bevæge dig i løbet af dagen

Selv når du sidder og skriver SEO-tekster, så er det vigtigt, at du kommer op og bevæger dig i løbet af dagen. Det kan være, at du skal gå en lille tur, så du får bevæget kroppen, eller at du skal gå op og ned ad trapperne, så du får pulsen op.

Det vigtigste er bare, at du ikke sidder helt stille en hel dag. Det kan være, at du skal lave en aftale med dine kollegaer om, at I skal gå en lille tur en gang i timen eller hver anden time. Det vil også sørge for, at I kan koncentrere jer bedre.