z13

Når man bliver studerende, så er det jo kutyme, at man får en hel masse gave. Og det giver da også god mening – det er fejringen af et overstået kapitel i et liv, hvor man ofte har arbejdet hårdt og gjort sit bedste.

Men studentergaven er ikke altid let at give. Tit er der penge på listen, hvilket jo giver mening, siden mange studenter også skal til at flytte hjemmefra.

Personligt er dog sjovere, og en gave, som viser, at du kender den studerende godt, betyder lidt mere. Om mange år så vil det også være nemmere for den studerende at kigge tilbage og mindes deres unge dage med masser af grin. Læs videre og find 3 bud på studentergaver til den IT-studerende i dit liv!

Smart watches er blevet det nye sort

For den produktive IT-studerende så skal alting gerne være lige ved fingerspidserne. Det skal være let at tilgå mails, ringe til de gamle og meget, meget mere.

Netop derfor er et smart watch et fantastisk bud på en gave! Disse gadgets er ikke de billigste, men har efterhånden formået at overtage markedet gevaldigt. Forskellige telefonmærker har deres egne ure, mens der også findes ure, som kan arbejde sammen med flere forskellige.

Det smarte ved disse ure er også, at de kan spille sammen med nærmest alle apps, som en IT-studerende måtte have. Det kan være til planlægning, kommunikation eller endda til træning. Det hele er at finde i et fedt smart watch!

Dronen til den legesyge IT-studerende

Dronerne er efterhånden kommet for at blive. De er af mange årsager blevet utroligt populære, og de kan bruge bådes til underholdning eller til de seriøse hobbyer, som en studerende nu måtte have.

Og der findes et væld af modeller! Du kan få de smarte enheder, som kan styres med en smartphone. Du kan få de helt store, som kan flyve flere kilometer. Du kan få dem, der er udstyret med flere forskellige kameraer, som alle kan tage nogle af de bedste billeder i fugleperspektiv, som man kan forestille sig.

For den kreative og legesyge IT-studerende, så er mulighederne med sådan en gadget nærmest endeløse. Der er simpelthen så meget, som man kan gøre, hvis man ejer en drone, at legen aldrig helt stopper.

studentergave

Værktøj til den studerende, som altid fifler med noget

IT-studerende har lidt et ry for at være dem, som altid skiller computere og fjernsyn af for at se, hvad der er indeni. Denne nysgerrighed og kreativitet kan du til gengæld udnytte meget effektivt til din studentergave.

Der findes nemlig mange værktøjssæt derude, som er designet præcis til disse ting. Så kan den IT-studerende i dit liv faktisk få værktøj, som holder til noget, og som kan bruges til netop det, som er deres passion.

At give et sæt værktøj til eksempelvis at skille og reparere computere med kan være en velsignelse her! Når kvaliteten er høj, så kommer værktøjskassen til at holde i mange år, og der er mange personlige projekter, som kan skabes med denne kasse.