z13

I dag er det efterhånden et anerkendt faktum, at data er noget af det mest værdifulde og dyrebare vi har i nyere tid. Data betyder i virkeligheden bare det som er, og er det ord vi benytter i dag for information og målbare enheder, som kan fortælle os noget om et emne eller fænomen, vi er interesseret i.

Data er på mange måder en nøgle til bedre at forstå og beherske verden omkring os, og med dataovervågning er det blevet endnu nemmere at holde styr på de data, som er vigtige for os i vores dagligdag – enten privat eller i arbejdsøjemed.

Derfor bør du vælge dataovervågning og beskytte dine data

Dataovervågning giver dig mulighed for at indsamle og logge data, selvom du befinder dig et andet sted. Med dataovervågning kan du derfor holde øje med forskellige data både i realtid, men også indsamle data til statistisk anvendelse, hvis du f.eks. er interesseret i udviklingen af særlige typer data. Det er en nem måde for dig at beskytte dine data og bevare dem i lang tid.

Dataovervågning kan tilbyde dig indsigt i flere forskellige typer af data, hvoraf de mest almindelige omhandler luftfugtighed, temperatur samt lufttryk.

Disse data er brugbare for mange typer af mennesker og i mange forskellige situationer og erhverv. Blandt andet er de nytte for personer, der arbejder med forskellige typer af lagervirksomhed, laboratorier, eller andre former for kliniske områder, hvor man ønsker at sikre en særlig luftkvalitet.

data_indsamling_beskyt_data

Dataovervågning er også relevant for alle, der arbejder med fødevarer og derigennem fødevareopbevaring, da dataovervågning kan hjælpe med at monitorere temperatur og luftkvalitet disse steder.

Det kunne også være relevant med dataovervågning for vinproducenter, som ønsker at holde øje med, hvordan vingæringen foregår, og om lokalerne hvor vinen opbevares overholder de ønskede kriterier for luftkvalitet.

Disse typer af systemer til dataovervågning kan også installeres i forskellige transportformer og give besked til chauffører om tilstand og luftkvalitet i deres last. Det giver både ro i sjælen og højere kvalitet af last fremadrettet.

Så der er ikke den branche som ikke kan have glæde af en data logger.

Dataovervågning gjort nemt

I dag findes højteknologiske systemer til dataovervågning, som blot indbefatter små trådløse apparater, som sender data i realtid til en server, der måske står et andet sted.

Med andre ord er det med disse systemer for dataovervågning slut med at skulle ud og manuelt måle sig frem til disse resultater i tide og utide. På den måde giver dataovervågning dig mulighed for at spare både tid, kræfter og penge, og giver dig samtidig mange flere og langt mere præcise data, end hvad du typisk eller ville kunne indsamle.

Disse systemer gør det nemt at indsamle mange forskellige typer af data på en gang som kan bruges til både dokumentation og analyse. Deres nøjagtighed er meget høj, og gør dem derfor relevante for både professionelle og nøgterne hobbyister.

data_indsamling_beskyt_data

De fleste apparater til dataovervågning er ganske små og lette at håndtere. Mange kommer med vægophæng, vejer kun et par hundrede gram og kører på batterier. De har typisk et display med forskellige indstillinger, der gør det muligt for dig at navigere gennem forskellige typer af funktioner.