z13

Drømmer du om at have din egen hjemmeside, eller har du allerede en? Måske har du endda en virksomhed, og en dertilhørende hjemmeside  – og det er bare super godt! For at en hjemmeside kan få succes, er der mange faktorer, som skal spille sammen. En af de første faktorer, som man støder på – og måske også en af de vigtigste – er WordPress. Læs med her, og bliv klogere på dette vitale program.

post-wordpress

Hvad er WordPress?

WordPress, WordPress og WordPress. Begynder du at begå dig i online miljøet, er dette et ord, du sikkert vil støde på mange gange. Men hvad er WordPress egentligt?

WordPress er kort fortalt et program, som hjælper dig med at designe og opretholde en hjemmeside. Uden WordPress, altså ingen hjemmeside. Og dog. For der findes også tilsvarende programmer til WordPress, som også kan benyttes til at oprette en hjemmeside. 

De har dog ikke opnået denne samme popularitet som WordPress. Og det er med god grund: Det er svært at hamle op med det bedste program på markedet, når det kommer til muligheder for personlig tilpasning. Vil du gerne holde alle dine muligheder åbne i forbindelse med hjemmesidedesign, er WordPress et af de bedste steder at havne.

Hvorfor WordPress er vigtigt

Hvorfor er et program som WordPress så vigtigt for en hjemmeside? Svaret er både meget simpelt og komplekst på samme tid. Billedligt talt svarer WordPress lidt til en hjemmesides skelet. Det er de rammer, hjemmesiden er bygget op om, og de teknikker, som gør at det hele bare spiller. Via skelettet kan du som bruger så selv bestemme hvordan “huden” skal se ud.

WordPress er et af de bedste programmer til hjemmesideadministration på markedet, fordi det indeholder utallige muligheder. Der er en masse forskellige funktioner, som kan benyttes, købes eller installeres. Du får mange muligheder for at tilrettelægge hjemmesiden lige præcis sådan, som den ser ud inde i hovedet på dig. Og så er det bare super lækkert, når det hele fungerer – og det gør det nemlig hos WordPress. 

Uden WordPress vil det altså blive svært at få en hjemmeside til at fungere, sådan som du ønsker det. Og vælger du et andet program end WordPress, ja, så får du altså ikke den samme kvalitet. Alt taler derfor for at vælge WordPress som din hjemmesides CMS (Content Management System). 

Setup til arbejde

Tag et WordPress kursus 

Vil du gerne i gang med egen hjemmeside, eller er du allerede i gang, og synes du det med WordPress virker lidt svært? Så kunne det sagtens være at et WordPress kursus kunne være noget for dig. Med et kursus i WordPress bliver du nemlig godt rustet til selv at skulle ud og arbejde med at designe din egen hjemmeside gennem programmet. 

På et wordpress kursus lærer du mere end blot hvordan du benytter programmet, og undgår at lave fejl. Ja, du vil nemlig også blive rustet til at lære de forskellige geniale værktøjer at kende, at kunne forfatte fængende og spændende indlæg, og hvordan du skal forholde dig til den lovgivning, der er på området. 

Ja, fordelene ved at tage et professionelt wordpress kursus, hos en der bare har styr på hvordan det gøres, er mange. Undersøg selv dine muligheder for at tage et WordPress kursus, så du har helt styr på hvordan du kan få succes med din egen hjemmeside ved hjælp af WordPress.