z13

Hvis du er en af dem, der stod nytårs aften med en glas champagne, og lovede dig selv, at 2022 var det år du ville begynde at træne, men efter 14 dage i fitness er du lige ved at giv top er du ikke alene. Mange danskere lover dem selv, at de vil begynde at træne, men efter ganske kort tid falder motivationen og de stopper igen. Det kan være svært at opretholde motivationen til at træne, men det er en nødvendighed, hvis man gerne vil se gode resultater.

Der er mange måder man kan opretholde motivationen på, men man kan eksempelvis følge med i forskellige blogs, som giver dig tips og tricks til hvordan du får mere ud af din træning, hvad du skal spise, og giver dig råd til hvordan man forbliver motiveret. En god ide er at tjekke blogs ud på nettet, her vil du kunne finde en masse gode råd, der kan hjælpe dig med at forblive motiveret, så du ikke stopper i træningscenteret igen når januar slutter. Har du brug for en inspirationskilde? Tag et kig på denne teksts kilde Stillinmotion.dk.

Bliv inspireret mange forskellige steder

Som nævnt i overstående, så er der mange forskellige steder man kan blive inspireret. Der er mange forskellige mennesker, med forskellige træningsprogrammer og kostvaner, som laver blogs til hvordan man får den bedste trænings. Det kan være en god ide at fælge med i mange forskellige blogs, så man får nogle forskellige inputs til sin træning og på den måde ikke kommer til at kede sig med de samme øvelser igen og igen. Det kan også være at man følger en blog, som har fokus på gode træningsprogrammer og en anden som har mere fokus på kostplaner og lignende. Det handler bare om at finde det der virker, så man ikke mister motivationen og stopper!