z13

Familiens kæledyr er ikke bare firbenede venner, der tosser rundt og altid er klar på leg, hygge og sjov – de er familiemedlemmer. Derfor kan man med fordel tage alle forholdsregler omkring sine kæledyr, både i og udenfor hjemmets fire vægge.

Har man en stor grund, hvor ens hund får lov at løbe frit omkring, kan det godt være besværligt at finde den og kalde den til sig hurtigt. Andre hunde har en fri personlighed, der gør at de ofte stikker af fra deres ejer for at udforske verden.

Der findes forskellige typer af GPS udstyr man kan benytte sig af, hvis man gerne vil være sikker på, at man altid ved hvor ens hund befinder sig. En GPS tracker er en lille boks som man sætter fast i hundens halsbånd, den er ikke generende og samarbejder med din smartphone så du altid kan følge med.

Lad ikke familiens nye medlem blive borte – brug GPS udstyr til din hund

Langt de fleste mennesker vælger kæledyr ud fra forskellige kriterier. Man kan f.eks. vælg efter kriterier såsom hygge, sikkerhed, pelspleje og en masse andre ting. Ønsker man en rigtig familiehund, der også kan fungere som den perfekte barnepige for ens små, bør man kigge efter en dogue de bordeaux.

Denne hunderace kaldes også ’den blide kæmpe’, da den er langt mere end blot en stor og klodset hund, der snorker og savler hele dagen. Denne hunderace er kendt for at være en elskelig familie hund, der både udviser kærlighed, loyalitet, rolighed og som naturligvis er super sød – både som hvalp og voksen.

dogue de bordeaux

Der er en ganske lille forskel på, om man vælger en hanhund eller en tæve i denne race, de bliver mellem 58-68 cm i skulderhøjde og har en standardvægt på mellem 45-50 kg. Det er altså en stor skødehund man får fat i – perfekt for små børn at støtte sig til når de skal lære at bevæge sig rundt i huset.

Selvom denne hund ikke er kendt for at stikke af, da den jo som sagt er meget loyal og rolig, kan det være en fordel at købe GPS udstyr til den.

Hundetyverier er desværre en ny trend – beskyt din hund med GPS udstyr

I Danmark ses det oftere og oftere, at hunde bliver stjålet både fra hjemmets trygge rammer og hvis de står bundet mens man lige er inde og handle. Med GPS udstyr kan man forhindre at ens hund bliver stjålet, da man konstant kan holde øje med den via sin smartphone.

Langt de fleste former for GPS udstyr til hunde, lader dig også opstille en såkaldt sikkerhedszone omkring din ejendom. Bevæger hunden sig udenfor zonen iført sin GPS tracker, vil du straks få en notifikation om dette så du kan iværksætte en eftersøgning af din firbenede ven.

GPS udstyr der skal monteres på hundens halsbånd er naturligvis nødt til at være vandtæt, således at man ikke skal have besvær med at tage det af, hvis man har en vandhund.