z13

Alle der har et kæledyr ved alt om, hvor nært et forhold man får til sit dyr, og hvordan det på ingen tid bliver en helt uundværlig del af familien. Derfor vil de fleste dyreejere også gøre alt for at sikre sig, at deres dyr har det godt, og de passer så godt på dyret som overhovedet muligt.

Er du ejer af en udekat, har du sikkert før oplevet den bekymring, der kan opstå, når katten har været væk udendørs lidt for længe af gangen. Katte strejfer rundt og kan ende mange forskellige, pudsige steder, og bliver katten først væk, kan det være meget udfordrende at finde den igen. Kender du til denne bekymring, kan det være, at en GPS til din kat er noget, du skal overveje.

Hvordan fungerer det?

En GPS til katte fungerer i bund og grund som alle andre former for GPS’er og hovedformålet er altså at tillade dig altid at have overblik over, hvor din kat befinder sig. GPS’en fastgøres til kattens halsbånd og kan herefter spores, uanset hvor du selv befinder dig i verden. Nogle GPS’er til dyr fås også med den praktiske egenskab, at du kan få besked, når dit kæledyr forlader den hjemmezone, du har angivet. Stikker katten eller måske hunden eksempelvis uventet af, vil du få besked herom med det samme, så du kan tage dine forholdssteps.

Foruden at det giver en del sikkerhed at udstyre sin kat med GPS så giver det også god underholdning at kunne se hvor ens kat færdes, se bare denne video hvor kattens færdsel kan overraske de fleste.

 

Relevant i mange situationer

En GPS til katte er en af de ting, som man måske ikke nødvendigvis har tænke på, at man har brug for, men hvor man tænker ”hvorfor tænkte jeg ikke på det noget før,” når man først har den. GPS’en er nemlig relevant i enormt mange forskellige sammenhænge. Som katteejer kan man nemt miste overblik over, hvor katten egentlig befinder sig. Og går der længe, før katten vender hjem igen, kan dette give anledning til stor bekymring. Er den blevet væk? Er den havnet spærret inde et sted, hvor det ikke er muligt for den at komme ud igen? Det sker også af og til at katte bliver stjålet, når de bevæger sig rundt omkring udendørs. Også sådanne hændelser kan du sikre dig imod ved at skaffe en GPS. Med andre ord bliver det betydeligt nemmere at sikre dig, at din kat har det godt, mens du selv kan lægge mange bekymringer på hylden. Køb din GPS samme sted, som du køber kattelegetøj.

Også til andre dyr

Har du ikke kat, men derimod et andet dyr i hjemmet, som du ønsker at passe på, kan en GPS også fungere hertil. Det kan for eksempel være til en hund, som du ofte lufter uden snor, og som kan have tendens til at strejfe eller lignende. Der er aldrig noget, der hedder at være for sikker, når det kommer til kæledyr – tværtimod er det altid rart og betryggende at vide, at man er på den sikre side.