z13

Har du udset dig nogle gadgets, som du bare må og skal eje? Er din smartphone gået i stykker, og du har akut brug for en ny? Og er pengene til resten af måneden brugt op? 

Det kan være svært at følge med i en verden af teknologiske muligheder og nye smarte gadgets. Den ene erstatter den anden, og de mest populære bliver udsolgt i løbet af ganske kort tid. Det kan derfor være nødvendigt at købe hurtigt, hvis du skal kunne nå at få fingre i netop de gadgets, du har udset dig. Og det er her, online lån kommer ind i billedet. Læs videre her for at optimere dine muligheder for at få det bedste lån og de billigste lånevilkår.

euro

Fordele ved online lån

En af de helt store fordele ved online lån er, at de er rigtigt hurtige at optage. Har du således netop fået nys om lanceringen af den nye smartphone, du har drømt om, og ved du, at du ikke når at få råd før lanceringsdagen, så vil du med et online lån kunne være sikker på at have pengene mellem hænderne i tide.

Du ansøger om lånet på nettet og allerede efter få minutter eller timer vil du have modtaget et svar retur. De fleste bliver godkendt til online lån, og du vil herefter modtage et tilbud på dit konkrete lånebehov. 

For at optimere dine muligheder for at få det bedste lån, bør du altid gennemgå en låneoversigt, der giver dig adgang til forskellige nøgletal for de forskellige låneselskaber. Her kan du direkte sammenligne renter, administrationsgebyrer og årlige omkostninger i procent, så du ikke spilder din tid med at sende ansøgninger til selskaber, der ikke kan tilbyde dig lånevilkår, som du er villig til at indgå i.

Ansøg altid hos flere låneselskaber, så du helt konkret kan sammenligne deres tilbud på netop dit lånebehov. Det er uforpligtende at ansøge.

Når du accepterer et lånetilbud, vil pengene stå på din konto inden for et par dage. Du skal hverken stille sikkerhed for lånet eller fortælle, hvad pengene skal bruges til. Du skal blot indsende dine seneste lønsedler samt årsopgørelse, og så er du i gang.

Budget

Ulemper ved online lån

Den største ulempe ved online lån er, at de er markant dyrere end banklån. Selvom det således kan være fristende at låne flere penge, end du har brug fr, fordi det går så hurtigt, så lad være. Lån kun det beløb, du har brug for. 

Sørg for at lave en kort tilbagebetalingsordning, så du ikke skylder penge i alt for lang tid. Det vil nemlig blot medføre store renteomkostninger og udgifter til administrationsgebyrer.

Så længe du overholder ovenstående få guidelines, er der intet i vejen for at optage lån online til dit næste gadget drømmekøb.