z13

I IT-verdenen kan der være mange forskellige idéer, og mange gange kan det være svært at forklare sig ud af de mange idéer, som du kan komme på i forhold til nye teknologiske udviklinger. 

Derfor er der nogen gange, at du skal prøve at tage et skridt tilbage. For når du tager et skridt tilbage, så kan det være, at du opdager nye tilgange og idéer. Træd ud af teknologiens verden for at komme tættere på den. 

Men hvordan er det lige, at man gør det. For du skaber jo nye teknologiske idéer på teknologien. Er det ikke sådan, at det forholder sig?

Teknologisk udvikling

Fysisk visualisering er nogen gange bedre

For det meste, når vi arbejder med teknologi, så er det bedst at videreudvikle og finde på idéer på teknologien, som vi prøver at forbedre. Men nogen gange er det en god idé at visualisere sig sine idéer, så ens kollegaer kan forstå dem. 

Det er fx noget, som du kan gøre, hvis du arbejder på whiteboards eller tavler, som gør, at du visuelt kan tegne eller skrive dine idéer op på tavlerne, så det både er forståeligt og tydeligt for dine kollegaer, som skal udvikle idéen med dig. 

Dette er også et fantastisk værktøj til møder, gruppearbejde eller andre former for arbejde, som kræver, at man kan tegne eller skrive noget op, så det er mere forståeligt for de andre, der er tilstedeværende. 

Gruppemøde

Vær sammen om skabelsen af idéen

En tavle eller et whiteboard er ikke bare god til at kunne visualisere eller virkeliggøre idéer, det er også et rigtig godt redskab til samarbejde. Når I fx skal arbejde på en opgave sammen, så er det en god mulighed for at være sammen om udviklingen.

På denne måde kan I alle være med på alle tidspunkter af idéudviklingen og produktudviklingen, uden at nogen skal føle, at de ikke har været med på det, fordi det hele har foregået på en lille computerskærm. 

Anskaf jer derfor nogle tavler, så I kan arbejde bedre og mere flydende sammen som enhed i stedet for som enkelte individer.