z13

At sidde en hel dag foran en computer kan virke meget overvældende. Det er noget, som de færreste nyder. Det er klart, at det sagtens kan være, at de udfører et dejligt stykke arbejde. Ikke desto mindre kan det dog sagtens være, at det også er meget prøvende for dem. Det er især tilfældet hvis der er dårlige arbejdsforhold. Hvis man for eksempel har et dårligt bord, en slidt stol og et dårligt indeklima bliver arbejdet dårligere. Det er ikke lige så sjovt at arbejde på denne måde og det kan de fleste sige ja til. Når man arbejder skal man helst ikke tænke over andet end ens arbejde. Når man sidder foran computeren og laver en vigtig præsentation skal man ikke tænke over den summen der er fra køleskabet i hjørnet. Man skal heller ikke sidde og fryse fordi, at radiatoren ikke virker. Man skal heller ikke få ondt i ryggen fordi, at man sidder på en stol uden ryglæn. Desuden skal man ikke sidde og kigge ind i en skærm der blænder en fuldstændigt. Alle disse ting er vigtige at være opmærksom på. 

Kvinde med computer

It-arbejde kræver godt lys

Når man sidder og snakker sammen er man ikke helt så afhængig af, at der er godt lys udenfor og indenfor. For faktisk vil man opleve hvordan lys ikke gør den store forskel. Sidder man og har møde og bliver der pludseligt lidt mørkt kan man blot flytte sig til et andet sted. Det kan man gøre hurtigt og det behøver slet ikke at være et problem. Er der for lyst kan man også flytte sig til et andet sted hvor der er mørkere. Har man en stationær computer er dette langt sværere. For med en stationær computer kan du ikke blot flytte dig fra det ene øjeblik til det andet. Du er på en helt anden måde lænket til din computer og din plads. Derfor er du endnu mere afhængig af, at der er godt lys og gode arbejdsforhold.

Oplever du hver dag, at du bliver blændet når du sidder foran din computer bør du tage affære. Du bør gøre noget uanset hvad. For det er noget der er irriterende i længden og det er meget nemt at gøre noget ved. På sitet https://solfilm.dk/ kan du nemlig finde en god løsning. Det såkaldte solfilm er noget, som man tager på vinduerne. Det er med til, at du ikke bliver blændet på samme måde. Du kan sidde og kigge ind i din computer med den rette mængde lys uden at sidde og blive blændet. Det er godt for arbejdsmiljøet. Det er også godt for dit fritidsliv da du vil have det bedre når du går hjem fra arbejde. 

Computer og hygge

It-firmaer har penge til gode omgivelser

De fleste it-firmaer er kendetegnet af, at de tjener mange penge. Derfor er økonomi aldrig en undskyldning når det kommer til at købe gode ting til bygningerne og firmaerne. Sørg for, at der bliver købt de bedste ting, der gør, at du kan udføre dit arbejde bedst muligt så er du sikker på at komme frem på lokalsøgninger.