z13

Det er altid lækkert at være stilet. For mange betyder deres udseende meget for dem, og ligeså har hjemmets udstråling en stor betydning. Der er mange måder, hvorpå man kan gøre sit ypperste for begge dele. Nu om dage er det især effektivt at ty til teknologi og IT. Især hvis man er typen, der godt kan lide selv at gøre tingene. Se mere lige her.

Print ud til hver en sæson

At matche sin stil til sæsonerne er en ligefrem og effektiv måde at opretholde sit eget og hjemmets look på. Om det er vinter eller sommer, forår eller efter – med sine egen gode smag, og en smule hjælp fra online guides, kommer man rigtig langt.

Hvis man allerede er online for at kigge sig om efter ideer, er der mulighed for at finde ud af, at der er utrolige mængder af godter, som man kan printe ud og bruge til at pynte op i sit hjem. Alt lige fra billeder, inspirerende tekster, skabeloner til pynt og meget andet kan findes på internettet og printes ud, hvorefter man selv kan samle og sætte det op.

Det kræver selvfølgelig, at man har adgang til en printer. Heldigvis er det ikke det store problem at skaffe en god printer til hjemmet. Printeren i sig selv er dog ikke nok. Især ikke hvis man regner med at bruge den hele året rundt. Der skal være patroner med flotte farver i printeren, så man kan printe lige det, man har lyst til. Printerpatronerne kan med fordel anskaffes online. For eksempel på en hjemmeside som tonerland.dk.

Fiks de små detaljer ved dig selv – få det bedste look

Når hjemmet er gjort kønt, ville det være rart, hvis man selv matchede det. Garderoben skal passe, og håret skal styles. Der er dog også nogle mindre detaljer, som man selv kan arbejde med, for at få sit look helt på plads.

Det kan være smart at kigge på sine negle, hvis man vil have ekstra personlighed i de små detaljer. Et oplagt valg for gør det selv typerne er at arbejde med gellack negle. Med denne specielle neglelak, samt udstyret der får den til at tørre, kan man udsmykke sine fingerspidser, lige som man vil.

Der er massere af muligheder for, at man med teknologiens hjælp selv kan gøre noget ved sit og hjemmets udseende. Nogen gange skal man bare lige kigge sig lidt omkring online.