z13

Der er rigtig meget elektronik i vores hverdag, og det er på mange måder også noget, der er med til at gøre hverdagen lettere. Men man skal også huske på at sætte pris på andet. Huske du f.eks. at værdsætte naturen? Det er ikke sikkert, at det er noget, du har så meget tid til i din hverdag, men så kan det være, at det er noget, du i stedet for kan invitere ind i dit hjem gennem indretning. I denne artikel kan du finde mere inspiration til, hvordan du kan få mere natur ind i din hverdag.

blomster, græs, træ

Få et smukt plankebord til indretning

Det er vigtigt, at man får anskaffet sig et smukt bord, som man kan lide at sidde ved. Når man spiser mad, så er det en vigtig tid, og det er også ofte her, at man kan få en rigtig god snak med de andre, der sidder rundt om bordet. Det kan være, at du skal overveje at indrette med et plankebord, hvis du gerne vil have noget mere natur ind i hjemmet. Se mere her, hvis det måske kunne være noget for dig.

Planter pynter

Det kan også være rigtig fint at pynte med nogle planter i hjemmet. Det fede ved planter er også, at de kan se ud på så mange forskellige måder, at man f.eks. nemt kan finde noget, der passer ind i nogle bestemte farver eller nuancer. Det er også hyggeligt, at man har noget i hjemmet, som man kan gå og holde lidt i live. Så kan du måske også blive bedre til at hive dig selv væk fra elektronik en smule oftere.

Få noget på væggene 

Der er masser af billeder af natur, som det er super flot at pryde hjemmet med. Det kan være, at du skal kigge rundt forskellige steder på nettet for at finde ud af, om der er noget, som falder i sin smag. 

køkken, indretning, møbler, natur

Husk naturfarver

Hvis du godt kan lide det naturlige, så er det klart, at det taler lidt imod det, hvis du bruger en masse skarpe og unaturlige farver i din indretning. Det kan være, at du f.eks. har lyst til at male en væg i grøn eller en brunlig nuance. Det kan også være kedeligt, hvis man kun har hvide vægge i hjemmet. Det er skønt, at der er lidt mere at kigge på.