z13

Som nybagte forældre har som bogstavelig talt meget mellem hænderne, og det kan være svært at få hænderne fri. Der er generelt bare flere ting, der bliver meget sværere at gøre, når man også skal have et barn med. Der er mange grunde til, at forældre elsker fastviklen, og det kan være, at du også selv kommer til at elske det. 

baby, fødder, byfødt

Hvad er en fastvikle?

En fastvikle er et stykke stof, som man let kan tage på rundt om kroppen, hvor man kan bære sit barn i. Det er en stor fordel at have sådan en, og du kan vælge den i mange forskellige farver, så du kan finde en, du også synes, der er pæn. Du kender måske allerede nogle forældre, der er glade for deres fastvikle? Det kan altid være, at du kan prøve deres, inden du selv køber. Det er dog ikke et køb, som mange fortryder.

Lidt mere frihed i hverdagen

Som en ny forælder er det nemt at føle, at man ikke har noget som helst frihed tilbage. Det er klart, at ens frihed også er blevet begrænset, og derfor kan man have lyst til at gribe ud efter den mindste smule af frihed, som man kan få. Det kan f.eks. godt give én en større følelse af frihed, at man får lov til at have hænderne fri engang i mellem. Det kan man få lov til, hvis man har en fastvikle, man kan alliere sig med.

Når du skal ud og handle

Hvis du skal ud og handle som nybagt forælder, så kender du sikkert til, hvor besværligt det kan være. Hvis man lige hurtigt skal ned og handle, så er det stadig noget, der er besværligt. Det kan også nemt være, at der er noget, man virkelig har behov for at købe med en ny baby. Derfor er det smart, at man finder en metode, som gør, at det er lidt nemmere at komme ud ad døren med en baby.

baby, nyfødt, spæd

Når du er ude at gå med barnevognen

Når barnet er i barnevognen, så skal det naturligvis ikke bæres i viklen. Men du kender måske det med, at barnet vågner op fra en lur og gerne vil bæres. Det kan bare være rigtig tungt at bære sit barn i armene, og det kan også være svært at køre en barnevogn på samme tid. Derfor an det være, at du skal til at have en fastvikle med, som du kan tage dit barn op i.