z13

Der er fyldt med fantastisk inspiration på nettet. Mangler du ideer eller opskrifter til den helt rigtig dessert er det helt sikkert her, du skal søge – hvis ikke du er til 90er nostalgi fra Karoline.

Men, hvordan sikrer du bedst din computer mod virus og malware, så du helt frit kan bevæge dig rundt på nettet uden at ende med ubehagelige overraskelser på din harddisk? Det gør du med en antivirusprogram som F-Secure.

 

Hvad er F-Secure?

F-Secure er et software, der beskytter din computer, tablet og mobiltelefon, mod alle de uønskede ting, der kan hægte sig på, når du surfer rundt på nettet. Det er en løsning, der tilbyder dig en række forskellige former for sikkerhed, så du kan vælge den pakke, der passer dig bedst.

Du kan selv vælge den løsning, der passer bedst til dit behov. Skal du have en eller flere enheder dækket og, hvad skal den beskyttes imod?

F-secure tilbyder en række forskellige løsninger, der kan sikre dig, når du færdes på nettet og besøger sider fra hele verden. Vælg smart og forlæng dine enheders levetid.

 

Hvad kan F-Secure?

Hvad enten du er på udkig efter den perfekte opskrift til en bryllupskage, en is med champagne eller ideer til alternative juledeserter, så vil der være risiko for at du får uønsket besøg på din harddisk fra en af de sider du har besøgt. Spyware, malware, virus og ransomware ligger spredt med ødsel hånd ud over hele nettet og derfor skal du vælge med omhu, når du skal beskytte din computer eller tablet.

Hvad kan F-Secure tilbyde dig af beskyttelse? For eksempel:

 

  • Beskyttelse mod virus
  • Beskyttelse, når du handler eller besøger din bank på nettet
  • Beskyttelse af din familie. Især dine børn ved hjælpe af børnelås og en række andre funktioner, der gør dine enheder børnevenlige
  • Beskyttelse, hvis du mister din telefon

 

Det er blot nogle af de funktioner du kan få ved at vælge en løsning fra F-Secure og selv om det måske virker som unødige penge at smid afsted hver måned, så er det bedre at være ’safe than sorry’ – altså hellere have noget og ikke skulle bruge det end at mangle det, når der er brug for det.

 

F-Secure til dig, din familie og dit firma

Når du bestiller et F-Secure produkt  kan du ud over at vælge mellem de forskellige varianter også vælge, hvor mange enheder, der skal kunne dækkes af din pakke. Har I flere enheder på adressen kan du sørge for, at alle kan blive dækket af den samme løsning. På den måde kan du passe på din egen, din partners, jeres unger og firmaets computer med kun en aftale.

Det er smart, let og sikkert.

F-Secure kan det hele og netop derfor dækker de hele 100 lande og har afdelinger i stort set hele Europa.

Vil du gerne gøre noget godt for din computer og dine børn, så er F-Secure helt sikkert et godt valg for dig!