z13

Nettet har haft rigtig mange positive følger for den generelle menneskehed. Man kan holde kontakten, selvom man er i hver sin ende at verden, man kan spille sammen, og man kan endda ordne handlen online.

Efterhånden er det blevet sådan, at selv dagligvarehandlen kan ordnes over nettet, hvis man ikke lige orker at gå hele vejen ned til supermarkedet. Udover at gøre handlen nemmere og mere lettilgængelig, så har internettet også sørget for, at handlen kan blive betragteligt mere effektiv.

Som forbruger kan du nemlig lynhurtigt få et overblik over dine muligheder. Ligegyldigt om du skal købe broccoli eller ny bil, har du nemlig adgang til utroligt mange forskellige muligheder, der varierer i alt fra pris til kvalitet til udbyder.

Køb bil over nettet

Særligt bilhandel som ellers godt kan være en udmattende og til tider langhåret proces er blevet gjort langt nemmere over internettet. Ikke dermed sagt, at du skal købe en ny bil uden nogensinde at have hverken set eller rørt ved den. En testkørsel og en fornemmelse for, hvordan bilen føles, er stadig en yderst vigtig del af det at købe bil.

Det kan du imidlertid godt udskyde en smule, mens du trygt sidder bag skærmen og finder frem til, hvilke biler kunne være noget for dig, uden at der er en bilforhandler, der står og hvisker dig i øret om, hvad du bør vælge.

Leasing

På den måde kan du lære om de forskellige fagord og variationerne mellem bilerne i dit helt eget tempo, og du kan endda få lov til at sætte både pris, billede og lokation på bilerne. Flere og flere bilforhandlere begynder nemlig at lægge op online, hvilket udvalg, de egentlig har.

Udnyt mulighederne for leasing af biler

Hvis du ikke har pengene, eller bare ikke har lyst, til at købe en bil, så er der heldigvis også rig mulighed for at lease en bil. Også her kan de digitale værktøjer være til utroligt stor hjælp. Igen kan du hurtigt, nemt og effektiv sammenligne dine muligheder for at lease en hvilket som helst bil, samt udregne hvad det reelt kommer til at koste dig.

Før du bare begiver dig ud i at lease den første, bedste og billigste bil, kan det dog være en god ide at orientere sig om, hvilke forskellige modeller for billeasing, der egentlig findes. I den sammenhæng kan internettet også være et værdifuldt værktøj, hvis du ønsker at researche videre, men ellers kommer der nedenfor en kortfattet guide til de mest anvendte.

Den mest almindelige model er selvfølgelig ganske almindelig leasing. Ofte forpligtiger du dig på bilen i en forudbestemt periode, som du så betaler for månedligt. Ofte vil der også være et maksimalt kilometerantal, som du må anstrenge bilen med årligt eller per måned.

Leasing

Derudover findes der også splitleasing, som er for dig, der også bruger din bil i et erhvervsmæssigt øjemed. Hvis du kører mere end 60% erhvervskørsel, så bør du overveje denne måde at lease bil på. På den måde kan du dele leasingen op mellem dig og firmaet, så du ikke bliver beskattet af fri bil.

Slutteligt findes der også flexleasing, som nok mest er anvendt, når man leaser dyrere og store biler. Her betaler du nemlig ikke hele registreringsafgiften på en gang. Den deles derimod også op i rater. Hvorvidt du ønsker at lease og hvilken type, du vælger, afhænger meget af dig og dine behov.