z13

En stor del af vores arbejde og fritidsliv foregår online. Det er der mange fordele ved. Det er dog stadig vigtigt at prioritere det personlige fysiske møde. Der er nemlig flere aspekter ved et møde end det, du kan opleve via en skærm eller bag en skærm.

Dit personlige look, din personlighed og dit kropssprog er vigtige elementer, når du skal kommunikere med et andet menneske. Selv om vi fint kan klare os med digitale møder, så er det fysiske møde alligevel nummer et.

Din personlige fremtræden

Du kan læse meget om et andet menneske ved at observere det. Du kan ret hurtigt danne dig et indtryk af vedkommende. Det kræver blot få sekunder, så har du mere eller mindre bevidst skannet en person. Det gælder også den anden vej rundt. Du bliver på samme måde vurderet af andre.

salonsalon

Kropssprog, kropsholdning, udstråling, stemme, glimt i øjet og så videre er alt sammen med til at signalere, hvem du er. For det meste spiller det ikke så stor en rolle, men når du skal mødes med andre, så vil du nok gerne fremstå som en god version af dig selv.

Den bedste version af dig selv

Du kan gøre mere eller mindre ud af dig selv, når du skal ud. Der kan være forskel på, om du bare skal en tur ud i haven, ned at købe ind – eller du skal på arbejde eller i byen. Det sker ikke altid så bevidst, men de fleste vil nok afstemme deres påklædning og fremtoning efter, hvad de skal, og hvem de skal være sammen med.

I mange situationer vil du nok gerne fremstå sympatisk, kompetent, velklædt og velplejet. Den naturlige skønhed, som alle er i besiddelse af, er autentisk og charmerende. Men det skader jo ikke at hjælpe naturen lidt på vej. Derfor bruger vi makeup, går til frisør, køber nyt tøj, træner og så videre. Nogle tager den endda så langt, at de får foretaget større eller mindre kosmetiske indgreb vejle . Mindre kan naturligvis sagtens gøre det. Du lægger selv niveauet i forhold til din forfængelighed. Husk bare på, at den indre charme ikke skal overrules.

Det giver en ekstra stor selvsikkerhed, når du ved, at du ser godt ud. Derfor er det godt givet ud, når du gør noget ud af dig selv. I det personlig møde kommer en større del af din personlighed i spil, end den gør ved et digitalt møde.