z13

Hvis det er ikke kan arbejde under gode omgivelser, så går det meget ud over den præstation som vi kan lægge i vores arbejde. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på at forstyrre dit arbejdsområde ved for eksempel sørge for, at du har rigeligt med plads til at udføre dit arbejde på.

Læs men jeg er her om hvordan du kan skabe mere plads og dermed forbedre din arbejdsindsats.

Kvinde der arbejder

Ryd op

Det er først og fremmest ret essentielt, at du ikke har en meget rodet arbejdsplads, hvor det er svært for dig at være eller at finde nogle af dine ting. Det kan hurtigt føre til en meget kaotisk arbejdsrutine og et kaotisk hoved.

Brug derfor gerne lige ti minutter før du rent faktisk går i gang med at arbejde på lige at rydde lidt op omkring sit arbejdsområde. Smid gamle papirer ud, læg dem i orden som du stadig skal bruge og gør gammelt service er ren.

Hvis du benytter en computer bør du også prøve at ’rydde op’ et arbejdsområde inde på denne. Det betyder blandt andet, at du har styr på de forskellige digitale foldere, så vil du benytte dig af til at udføre dit arbejde.

Mand der arbejder med ekstra bordplads

Skab mere fysisk overflade plads 

Man kan skabe mere overflade plads ved at rydde op i de gamle ting. Men nogle gange har man også brug for at købe sig selv noget mere fysisk overflade plads, som for eksempel gennem køb af nye skænke eller skriveborde.

På nettet kan du købe disse ting meget billigt og du kan blandt andet se alle skænke her, som kunne være meget brugbare inde på dit arbejdsområde  og opfylde dit behov med at få mere fysisk overflade plads.

Arranger din fysisk arbejdsplads på en måde som fremmer din arbejdsrutine fremfor at være en forhindring for det.