z13

Rigtig mange oplever at de mangler overskud i deres hverdag. Der findes mange faktorer, som kan gøre ens hverdag presset og uoverskuelig. Men heldigvis findes der ofte forskellige måder hvorpå man ved hjælp af online servicer, kan skabe både overskud og frirum i ens ellers hektiske liv. Disse apps og hjemmesider kan både hjælpe en til at spare tid og minde en om de ting man har behov for. I det følgende vil der være et par eksempler. 

tag vred

Få hjælp til maden

En ting der tit bliver nedprioriteret, når man har ekstra travlt, er madlavning og indkøb til dette. Tit kan det virke mindst lige så drænende på energien, når man falder i fristelsen med bare at lave en omgang hurtig pasta. Dermed kommer man lidt ind i en dårlig cirkel, hvor overskuddet bliver ved med at være lavt og resultatet bliver overpringshandligner, som kun forværrer det hele. 

Heldigvis er dette også et punkt hvor man kan hente hjælp i den teknologiske verden. For med virksomheder som blandt andet Wolt, kan du nemt og hurtigt via din telefon bestille mad, som bliver leveret direkte til din dør. Gør du oven i købet brug af en rabatkode til Wolt, bliver hele oplevelsen ikke lige så dyr som man kunne frygte. Det kan være et veltjent overskuds boost efter en lang og hård dag på arbejdet eller studiet. For ikke nok med at du helt slipper for besværet med at skulle komme på en ret at lave, handle ind til det, lave maden for derefter at rydde det hele op, så kan du stadig få et sund, nærende og lækkert måltid mad. Det giver noget på overskudskontoen. Derfor kan det hurtigt være de ekstra penge værd, at man lige giver sig selv rum til at få slappet lidt af og ladet op. 

kalender

Når du mangler overblik 

En anden ting der kan virke rigtig stressende, er når man har mistet overblikket over ens planer og aktiviteter. Her kan du også hente hjælp online. Der findes nemlig et væld af kalendere. Hvor du ved hjælp af forskellige farver, nemt kan holde styr på hvilke typer af aktiviteter du har foran dig. Selv faste aftaler med et lidt andet interval end hver uge, kan automatisk sættes ind under særlige indstillinger. 

Motion giver overskud 

Vi ved allesammen godt at motion kan hjælpe os, når vi mangler overskud. Men ofte gør det manglende overskud at man ikke kommer afsted til fitnesscenteret eller ud og løbe. Igen er det muligt at få hjælp fra d e digitale verden. For ved at downloade en trænings app, kan man nemt og hurtigt få trænet hjemme på stuegulvet. Derpå kan du måske føle at der er mere overskud til alle de andre ting du også gerne vil nå i løbet af ugen.