z13

Går du og drømmer? Godt, men husk nu at det ikke skal forblive sådan. Du kan ikke altid bare gå og drømme, der blive nødt til at kommer handling bag ordene og dagdrømmeriet.

Hvis ikke du følger de drømme, du drømmer. Går de med garanti aldrig i opfyldelse. Det er dig, der kan indfri dine drømme – ingen andre.

Så følg den, og stå ved den, selv når det hele vakler. Og så skal du aldrig være for fin til at spørge om hjælp. Der findes ingen inden for iværksætteri, der ikke måtte spørge om hjælp.

Forundret

Iværksætteri: Drøm stor, større, størst

Alle iværksætterdrømmer starter ikke i de små, men i det helt store. Det skal være noget at gå ud efter, der skal være en drøm du kan realisere med dit iværksætterprojekt.

Hvis dikke du drømmer størst, så bliver dit projekt det heller aldrig. Der går laaaang tid, før end du når dertil, men tror du ikke på det, så sker det bare aldrig.

Når du starter, skal du tage det en dag ad gangen, du kan endda pakke drømmen lidt væk. Få noget arbejdsro, se dit iværksætterprojekt vokse, for derefter at finde tilbage til drømmescenariet. 

Det når helt sikkert at ændre sig på en lang rejse, men aldrig så meget, at den bliver ugenkendelig.

Få hjælp til at komme i gang

I den spæde start af dit iværksætteri eventyr skal du suge til dig. Al den information du kan få, skal du tage. Alle de test og produkter, du kan spejle dig i, skal du undersøge til bunds.

Find ud af, hvad der gør dem specielle, og prøv at gøre det selv. Du kan f.eks. bruger hjemmesider som https://forbrugerhuset.dk/. Der får du hjælp til at se, hvilke produkter der hitter og hvorfor.

På den måde kan du komme ind bag dine kunders tankegange. Hvorfor kan de lide det her produkt fremfor et andet. Og vigtigst af alt, hvordan passer dit produkt i sammenhæng med de andres.

Det er i den spæde start du virkelig lære, så det bare med at bruge alle tricks for at blive den bedste. Hvis ikke, bliver du det nok heller aldrig.

Kæmp dig igennem udfordringerne

Når det så bliver hårdt – for det bliver hårdt – må du give den en ekstra skalle. Der er ingen iværksætter, der har haft det nemt hele vejen igennem.

Der vil komme bump på vejen, der vil være dag, hvor du ikke gider være iværksætter længere. Men lad være med at give op, du kan nå at vende skuden og specielt i starten, er der ikke meget at tabe. Så bare gi’ den!Lykkelig

 

Se det endelige produkt

Når du en dag bliver færdig og tilfreds, hvis den dag nogensinde kommer, kan du så læne dig tilbage. 

Men det er bare langt ude i fremtiden, det kan altid blive bedre. Den bedste iværksætter er ikke den bedste, fordi han/hun drømmer om at gå i stå en dag.

Nej, det er ikke motivationen, i så fald er en anden branche måske mere passende.

Kom så i gang, dine iværksætterplaner venter bare på dig.