z13

Moden skifter, siger man altid. Men selvom bukserne det ene år skal være store og luftige og det næste stramme, så går bukserne igen år efter år. Nogle ting forbliver i modebilledet. Der sker små ændringer i, hvordan det ser ud, men visse ting er tidløse.

Skal du finde en gave til din kæreste eller far, så giv ham noget tidløst. Så går det ikke lige af mode igen, og derfor kan han bruge det i mange år.

Blåt prikket slips

Et ur

Du kan give ham et Seiko armbåndsur. Ure er en af de ting, der ikke er gået af mode, selvom vi i dag kan kigge mange andre steder hen for at få et klokkeslæt. Det er nemlig ikke kun et redskab til at kende tiden. Det er lige så meget et stykke tilbehør, der kan give et outfit et ekstra pift.

Giver du ham et Seiko ur, så giver du ham kvalitet. Uret kan altså ikke bare rent modemæssigt holde i mange år. Det kan også rent fysisk holde længe. Det samme kan tanken om dig, der har givet ham det. Hver gang han kigger på sit flotte ur, vil han tænke på dig.

Slips og slipsenål

Selvom det ikke er et hverdagstilbehør som fx det Seiko ur, du har givet ham, så er slips stadig noget, mænd går med. Selvom det har været her i ca. 100 år.

I de 100 år har slipset naturligvis ændret sig, men ikke ret meget. Så du kan sagtens finde et slips til ham, som han stadig vil have lyst til at gå med om 3 år.

Vil du gerne give ham lidt mere end et slips, så kan du lade en slipsenål følge med. Du kan vælge en enkelt, flot slipsenål, som også stadig vil være flot om 3 år. Du kan også vælge en, der er lidt mere personlig. Så kan det være hans grund til at blive ved med at bruge den.

Pung

Pung eller mobilcover

Der er sket en lidt større udvikling inden for det tilbehør, vi bruger til at opbevare vores penge. For få år siden gik vi alle rundt med en pung, der kunne indeholde både kontanter og plastikkort. Det gør nogle stadigvæk. Er han en af dem, der stadig har en pung, kan du give ham en lækker læderpung i et enkelt design.

Er han fulgt med den udvikling, der er i gang, har han skiftet over til at have sine plastikkort i sit mobilcover. Du kan også finde et mobilcover i et tidløst design.