z13

Har virksomheden en masse ældre IT udstyr, som ikke længere er godt nok? Så kan I lige så godt skifte det ud. Hvis alle i virksomheden skal kunne udføre sit arbejde bedst muligt, skal alle have det bedste udstyr til det. Med det rette udstyr kan medarbejderne udføre deres opgaver bedre og måske hurtigere, og der kan frigøres tid til endnu flere opgaver.

Det behøver ikke absolut være helt nyt IT udstyr, I køber. Det kan også være brugt IT udstyr, som stadig virker fint. Hvis det er en anden slags IT udstyr, I har brug for at skifte til, kan det også være brugt.

Få rådgivning

Er der nogen som helst tvivl om, hvilket IT udstyr I har brug for, så få noget rådgivning. Få en professionel til at hjælpe jer med at finde det helt rigtige. Det kan være en god investering at få rådgivning. Så køber I nemlig ikke noget forkert.

Hele grunden til at skifte jeres IT udstyr ud, er jo at få noget bedre. Hvis det nye ikke er bedre til jeres arbejdsgange, så er udskiftningen ligegyldig og spild af penge. Får I skiftet til noget udstyr, der faktisk er bedre, er det derimod en god investering. Med bedre udstyr kan I nemlig arbejde bedre og mere effektivt.

harddisk

Sælg det gamle udstyr

Når I køber nyt IT udstyr, skal I af med det gamle. I kan sælge det til nogle, der køber brugt IT-udstyr af virksomheder. De vil så finde de dele, der stadig kan bruges, og sælge dem videre. Det kan fx være harddiske eller CPU. De fejler ofte ikke noget.

Når I sælger det gamle udstyr, kan I se det som en lille rabat på det nye, I køber. I kan også tænke på, at I som virksomhed så gør noget godt for miljøet. I stedet for bare at kassere det gamle udstyr, sørger I for, at det bliver genbrugt så vidt muligt.

Sikkert at sælge det gamle udstyr

Er I lidt tilbageholdende over for at sælge det gamle udstyr, fordi I frygter for jeres data? Så kan I tage den helt med ro. Hvis I sælger jeres brugte IT udstyr til en professionel virksomhed, så vil de sørge for at slette al data.

Jeres følsomme data vil ikke blive sendt videre til hvem end, der køber de brugbare dele fra jeres udstyr. De vil blive slettet grundigt først, og så bliver det data-løse udstyr solgt videre.