z13

Er du nået dertil i livet, hvor dit barn snart bliver 18 og pludselig er voksen? Er I begyndt at snakke om, at der skal holdes en kæmpefest, og har tjekket festideer og delt en masse tanker om, hvordan sådan en fest bedst bliver afholdt? Sidder du stadig tilbage og mangler et par ideer til, hvordan du får skabt det perfekte rum til den 18-års, som er så vigtig for dit barn, så kan du læse denne artikel, der har samlet et par ideer til, hvordan du gør.

 

Sørg for lysshow

At skabe en fed stemning handler til dels om lys og atmosfære. Neon kan give en særlig oplevelse, når man træder ind i et festlokale, og det lægger samtidig op til en fest med fuld fart på. Giv din fest et livligt præg med neonbelysning, og tjek mulighederne ud online.

 

At vælge neon som en del af lyset til især ungdomsfester, fordi de forskellige farver og lyset virker som fede party-effekter til både dansegulv og bar.

Indretningen er vigtig

Hvis I ønsker en fest med god stemning og masser af fest, er det vigtigt at medtænke det i indretningen. Hvordan skal bordene stå, skal der være en bar, hvor skal lysene i neon hænge henne? Alle de beslutninger er med til at bestemme, hvordan festen udfolder sig. Hvis der for eksempel kommer nogle, som elsker at danse, og nogle som synes, det er hyggeligt at sidde og snakke, er det vigtigt både at overveje dansegulv og barområde.

 

Inde- eller udefest?

Det kan være en god mulighed, hvis man kan holde festen både inde og ude – så folk kan gå ud og snakke eller trække luft, når de får behov, men så de også kan feste indenfor. Hvis det er muligt med en kombination af inde og ude, kan det give en fed feststemning.