z13

I køkkenet, om det er i dit private køkken, eller du har et storkøkken i den ene eller den anden sammenhæng, kan hygiejnen være yderst vigtig. I yderste tilfælde kan dårlig hygiejne i køkkenet medfører alskens slag sygdomme relateret til madforgiftning, hvilket du som privatperson eller som virksomhedsejer, som udgangspunkt nok ikke ønsker. Derfor er der her nogle tips til, hvordan du kan udbedre forholdene for den gode hygiejne ved hjælp af industri armatur.

 

Overflader af stål

I hjemmet er stål måske ikke den mest charmerende bordplade, selvom den dog kan have en lang række hygiejnemæssige fordele. En bordplade i rust kræver sjældent en overfladebehandling som mange andre bordplader måske kræver. Derudover er den også relativt nem at holde ren, såvel som at gøre ren. Det kan jo tænkes, at der nok er en god årsag til at det er den, der ofte bruges i storkøkkener, der har øgede hygiejne krav i forhold til de private hjem. Med industri armatur, som for eksempel en stålfri bordplade kan der måske være nogle hygiejnemæssige fordele til os alle sammen. Foruden den rengøringsmæssigt samarbejdsvillige ståloverflade kan den også være et godt arbejdsfundament, når der arbejdes i køkkenet, da den sjældent er så sart som en bordplade i træ måske kan være.

 

En effektiv køkkenvask

Et andet element, der kan drages nytte eller inspiration af fra den generelle industri armatur kan være køkkenvasken. Vasken kan være stærkt relateret til hygiejneforholdet i et køkken, måske især i forbindelse med afvaskning eller opvask af dit køkkeninventar. Hygiejnen i håndvasken kan altså sprede sig til resten af inventaret og dermed hele køkkenet. På den måde, er det altså vigtigt at have en god vask med de rette egenskaber, såvel som viden om, hvordan denne håndteres optimalt. Så du måske kan opnå og yderligere vedholde en god standard for hygiejnen i køkkenet.