z13

Slut er dagene, hvor man skal sidde i flere timer og vente på det bliver ens tur til at spørge, om man må få et lån. Slut er de dage, hvor man skal sidde og forklare sin situation til sin bank, som så skal vurdere om du er investeringen værd. Slut er de dage, du skal føle dig udsat i et lummert rum sammen med en bank mand. Nu kan du sidde derhjemme og ansøge online i stedet.

Digitaliseringen

Verdenen er en konstant voksende og udviklende substans, så det bør komme som en selvfølge, at man nu kan tage sine lån online. Det er blot et fænomen, som følger trenden, ligesom alt andet. Et skridt imod den fremtid, hvor alting fungerer online.

Det betyder selvfølgelig også at det ikke kun bliver mere belejligt, men også simplere og hurtigere. Man udfylder ganske nemt en formular og så bør man have et svar inden for et par minutter. Nemmere bliver det ikke. Det er hvad digitaliseringen betyder. Der er nu ikke blot et par arbejdere til stede, som skal kigge din sag an, hvor den næste sidder og venter på, at jeres møde bliver færdigt, før vedkommende kan få sin tur.

penge_online_digital_

Nu sidder der et helt netværk af folk, som kigger din sag af. De får til og med også mere hjælp af deres systemer, hvilket resultere i hurtigere svar med samme kvalitet. Bare fordi noget er hurtigere, er det ikke lig med, at det er gjort dårligere eller mere sjusket. Det er simpelhent bare et tegn på udviklingen.

Et spørgsmål om sikkerhed

Et af argumenterne for at vælge den gammeldags metode med at gå ned i sin banken, ville være, at det er mere sikkert. Man kan stole på sin bank. Når man skal oprette et finansbureau og skal have med penge at gøre, skal man igennem NemID.

NemID har en række af krav og sikkerhedstjek, som betyder at hvis du ser ikonet for NemID, kan du berolige dig med at vide, at din transaktion bliver sikker. Det handler om at føle sig tryg, og det er finansbureauer bevidste om. Derfor er mange af deres servicer designet rundt om kundens tryghed. Man kan konstant se et overblik over ens lån og ens penge. Så optag et forbrugslån.

En helt ny verden

Det kan være en smule rodet at forstå alt, der er at forstå indenfor låne verdenen. Heldigvis findes der masser af guides ude på internettet, hvor man kan blive klog på det hele. Man kan lære alt om fagtermer og hvad de betyder. Alt fra ord som afbetaling til årsopgørelse, fra rente til løbetid og fra minilån til mikrolån.

Det er altid anbefalet at man studerer så meget, man kan indenfor et emne, før man sætter sig ud i det, især hvis der er penge involveret. Heldigvis kan man i dette tilfælde lære alt man skal, ved bare et par få klik på sit tastatur.

penge_finans

Skal man være bange for denne trend?

Man skal på ingen måde frygte digitaliseringen. Det er blevet til en trend, netop fordi det er den smarteste vej frem for udviklingen. Hvis alt bliver digitalt, betyder det blot mere frihed til at styre sit liv, præcist som man vil have det. Man er ikke længere fanget, hverken i en kø i banken eller andre steder!