z13

Skal du finde en gave, til en, der er vild med elektronik og gadgets, så er der et kæmpe marked for både sjove, spændende og frække gaver til både kvinder og mænd. Indenfor dit budget kan du med garanti finde noget, der er både lækkert og sjovt – det kræver ikke mere end en god fantasi og den rigtige inspiration.

Alt efter, om gaven skal gives i privat regi eller som en del af en større fejring kan du vælge at købe den selv eller slå dig sammen med andre gæster og købe en større ting med flere funktioner.

Gode gadgets til ham

Hvis du skal give en gave til en fyr, der er glad for kombinationen af den nyeste teknologi, fart og nørderi, så er en drone måske noget for ham.

Der findes rigtig mange forskellige modeller og grader af ’nørdfaktor’. Det betyder altså, at du kan finde alt fra en helt almindelig flyvende drone, der kan tage billeder, som kan overføres til din mobil gennem et stik til de helt moderne modeller, der sender HD footage direkte til din mobil, tablet eller computer mens du flyver rundt med den over skov og strand.

Det er en ting, der henvender sig til en mand på samme måde som rigtig hurtige fjernstyrede biler gør det til drenge. Fart, elektronik og en ganske lille del voyeurisme.

Skal du give en gave til din partner og må det være lidt mere til den sjove og frække side, så kan du finde inspiration til frække gaver til ham ved at klikke på linket.

VR

Gode gadgets til hende

I mange tilfælde kan kvinder være lidt mere udfordrende at købe elektronik til end mænd og vi kan let blive fristet til at ende med en sjov ting til køkkenet. Men, vil du gøre noget andet og overraske din veninde med noget, der er både sjovt og spændende, så er der også rigtig mange ting at vælge imellem.

Blandt andet er der rig mulighed for at finde gode powerbanks og retro joypads til moderne  spillekonsoller, hvis hun er gamer.

I princippet kan du sagtens købe de samme gaver, hvad enten det er til en mand eller kvinde – især, når det kommer til de fede gadgets, der kan bruges både til arbejde og sjov.

Det handler i ligeså høj grad om at finde noget, der kan fået smil frem på læben af modtgeren – og er du lidt frisk, kan du måske finde på noget pikant mellem disse anmeldelser af sexlegetøj. Det er noget af det, der kan vække latter hos både modtageren og de andre gæster til festen. Den slags gaver er især populære til polterabends, pigefødselsdage og andre lidt uhøjtidelige anledninger – men nok ikke det oplagte valg til den store familiefest for alle generationer.

Drone