z13

Skal du snart i sommerhus med vennerne? Og er du en kæmpe gadget-fan? Så ved du sikkert ikke, hvad du skal vælge imellem, når du skal ud af døren, og gerne vil medbringe det vigtigste udstyr. Sprutten er måske et åbenlyst punkt på din huskeseddel, men hvad ellers? Find et par gode ideer til, hvad du skal tage med, herunder.

 sommerhus

Bærbar højtaler

Hvis I er en hel flok venner, der skal i sommerhus sammen, skal I helt sikkert også høre musik. Det kan godt være, at sommerhusets lille højtaler er ganske glimrende at spille radio på til morgenmaden og frokosten. Men hvad nu, hvis I gerne vil spille spil ude i haven i løbet af dagen, eller I virkeligt gerne vil høre høj musik om aftenen, mens I får jer en masse sjusser? Så kræver det altså, at I har en ekstra højtaler med.

Og for din egen skyld bør du her prioritere at medbringe en bærbar en af slagsen. Den behøver ikke være stor, for det bliver du træt af at slæbe på, når du skal til og fra sommerhuset. Hvis du er gadget-typen, har du helt sikkert allerede det bedste af det bedste derhjemme, som både er lille i størrelse, kan bæres og flyttes rundt, er forbundet via wi-fi eller Bluetooth, og som kan spille en ordentlig flok venner op. Sådan nogle højtalere er selvskrevne til en sommerhustur.

Diverse digitale spil

Spil og sommerhus hænger uløseligt sammen, og du skal naturligvis spille en masse spil sammen med dine venner. Det kan foregå på den gode gammeldags facon, hvor I henter brætspillene frem og hygger med hinanden, men hvis I er mange mennesker, kan det være en udfordring at deles om et enkelt brætspil. Det er også rent praktisk irriterende at sidde langt væk fra spillet, ikke kunne nå det og så videre.

Derfor er det jo smart, at du kan finde rigtigt mange forskellige spil som apps i dag. Dermed kan I sende en iPad rundt blandt folk og spille på den måde. Mange spil kan også forbindes mellem hver deltagers individuelle smartphone, og dermed er det meget nemmere at spille sammen og konkurrere. Og så skal I heller ikke slæbe en masse brætspil med på turen.

Fede udfordringer til vennerne

Og så bør du arrangere en hemmelig overraskelse for dine venner i sommerhuset. Selvom det er hyggeligt at spille spil, høre høj musik, spise lækker mad og drikke god vin, så skal der altså også lidt aktivitet til i sådan en weekend eller uge i sommerhus. Og så er det jo smart, at man ikke nødvendigvis behøver at tage nogen steder hen – i stedet kan du få underholdningen og aktiviteterne til at komme til jer. 

Du ved bedst selv, hvilke aktiviteter du og dine venner foretrækker – det kan være ting som ølsmagning, fodbold eller en rundboldturnering. Men I kan også få nogen udefra til at styre underholdningen for jer, for eksempel et mobilt Escape Room

Her bliver I inddelt i to hold, der skal dyste om at løse en gåde. Og der er alle mulige forhindringer og udfordringer undervejs. Det er en super sjov måde at konkurrere på, og så sker der også noget helt anderledes på jeres sommerhustur. Det ryster jer sammen og får konkurrenceånden frem. Så kan I altid høre høj musik og spille spil bagefter.