z13

Trænger du til en ny telefon, men rækker pengene ikke helt til en ny lige nu? Her kan løsningen være at købe din telefon på afbetaling. Herunder giver vi dig tre fordele ved at købe din telefon på afbetaling, i stedet for den fulde pris på én gang.

Vælg din drømmemobil

Ved at købe din mobil på afbetaling og betale et mindre beløb hver måned, kan du gå ud og købe den mobil, du ønsker dig allermest, i stedet for at skulle gå på kompromis.

Ønsker du dig for eksempel den nyeste iPhone, men du har kun råd til en ældre model, er det smart at købe mobilen på afbetaling. Ingen vil vide, at du har købt den på afbetaling udover dig og din mobilforhandler, så du kan altså nemt rende rundt med en splinterny, fed mobil, som ingen ved, at du endnu ikke har betalt af på. Du kan læse mere om at have en mobil på afbetaling her.

Vælg selv afbetalingsperioden

Når du køber en mobil på afbetaling, kan du mange steder selv vælge afbetalingsperioden. Dette vil altså sige, at hvis du ønsker at betale et hvis beløb over en bestemt periode, kan du selv være med til at navigere i dette. Nogle vælger at betale en mobil over et eller flere år, hvor andre vælger at betale den på få måneder. Derved bliver det lettere for dig at passe betalingerne ind i dit månedlige budget.

Udover det ved du også altid, hvilket beløb du skal betale hver måned, da det indgår klart i handelsaftalen ved en mobil på afbetaling. Der er altså ingen grimme overraskelser, og du kan frit bruge din mobil, som det passer dig. Mange steder tilbyder gode abonnements pakker, hvor du oveni i din mobil, kan få et mobilt abonnement, der passer til dig og din afbetaling.

Du kan altid sælge mobilen videre – selv på afbetaling

Ønsker du at sælge din mobil videre, selvom du ikke er færdig med at betale af på den, er dette ikke noget problem. Mange mobilentusiaster køber ofte nye mobiler, selvom de har afbetaling på dem.

Det eneste, du skal tænke over, er, at du stadig skal betale af på mobil, selvom den er solgt videre. Har du altså en afbetalingsperiode på et år, men du sælger din telefon efter ti måneder, skal du stadig betale de resterende to måneder. Her kan du eventuelt bruge overskuddet af salget af din mobil.