z13

Driver du en online virksomhed eller en hjemmeside samtidig med, at du på den ene eller anden vis har nedsat funktionsevne? Nedsat funktionsevne kan være mange forskellige ting. Det kan dække over fysiske og psykiske handicap eller en helt anden type problemer. Generelt gælder det, at der kan være mange ting i hverdagen, som er sværere, når man har nedsat funktionsevne. 

Derfor gælder det naturligvis om, at du får den allerbedste hjælp, som er mulig for dig at få. Denne hjælp kan betyde, at du kan fortsætte med at drive din hjemmeside og altså beholde dine indtægter. Læs mere her. 

Vandflaske

Undersøg hvilke ydelser der er tilgængelige

Noget af det første, som det kan være en god ide at gøre, er at undersøge hvilke ydelser, der er tilgængelige. Vi er så heldige, at vi lever i et velfærdssamfund, der i mange tilfælde kan hjælpe dig og være en redning, når det brænder allermest på. Hvis du har nedsat funktionsevne, findes der muligvis nogle ydelser, som er til for at kunne hjælpe dig til fortsat at leve dit liv, som du plejer. 

Det kan altså betale sig at undersøge, hvilke ydelser der findes. Du kan undersøge dette på flere måder. Det er altid en god idé at bruge nettet. Brug også din omgangskreds generelt. Hvis du stadig ikke finder svar på noget, kan du med fordel kontakte kommunen. 

Hvad er BPA?

For nogle kan en løsning være BPA. BPA står for Borgerstyret Personlig Assistance. Det er en form for hjælp, som måske kan sammenlignes med hjemmehjælp. Dog er BPA langt mere fleksibel, og det er dig som borger, der har mulighed for at tilrettelægge hvor og hvornår, du har brug for hjælp. Denne hjælp behøver ikke kun være i hjemmet. 

For at komme i betragtning til BPA skal man være fyldt 18 år. Man skal have nedsat funktionsevne af den ene eller anden art, og så er det også nødvendigt, at man kan agere arbejdsgiver. En BPA-ordning kan godt fortsætte efter, man er fyldt 67 år. 

Blodtryk

Du fortjener hjælp

Uanset hvad så fortjener du hjælp. Både samfundet og dig selv er bedst tjent med, at du er i stand til at fortsætte med at drive din online virksomhed, da dette jo tjener penge ind til samfundet. Derfor bør du også få søgt den hjælp, som du er berettiget til at få. Du har ret til visse ydelser, hvis du har nedsat funktionsevne.