z13

Lækre, ikoniske og eksklusive herreure har i mange år været yndede investeringsobjekter for eliten, og med de senere års generelle uro og usikkerhed på de finansielle markeder, er denne trend bare vokset og vokset. Udviklingen skyldes blandt andet, at herreure af den eksklusive slags har vist sig at være et godt investeringsobjekt, fordi prisen på ure har holdt sig mere stabil end prisen på fx råstoffer, aktier og andre papirer selv gennem krisetider med uro og store udsving.

Hermed har også andre investorer og virksomheder fået øjnene op for ure som investeringsobjekter og er begyndt at sætte penge i ure og opbygge egentlige porteføljer med eksklusive ure.

Vælg en autoriseret og specialiseret forhandler

Den store efterspørgsel på eksklusive ure har dels gjort, at der kan være meget lang ventetid på at få leveret et ur, dels at der er mange, der i dag tilbyder at sælge ure til dig. Her gælder det om at være på vagt, sørg for at vælge en forhandler, der har specialiseret sig i ure som investering. På den måde er du sikker på at få den rette rådgivning, og rent faktisk få et ur, der er en investering og ikke bare et dyrt ur.

Et bud på en forretning, der har specialiseret sig i salg og købe af såvel nye som brugte eksklusive herreure, er urhandleren med filialer både i Jylland og på Sjælland.

Gode mærker og ikoniske ure

Hos Urhandleren finder du eksklusive ure fra kendte mærker som: Rolex, Omega, Panerai, Hublot, IWC, Breitling og Audemars Piguet.

Du er sikret professionel rådgivning til køb af et enkelt ur, eller til opbygning af en egentlig ur-portefølje med det rette miks af risikofordeling, på kortsigtede og langsigtede investeringer. Derudover garanterer virksomheden hurtig og personlig levering af eksklusive ure til sine danske kunder.

På firmaets hjemmeside kan du læse mere om og blive klogere på nogle af de eksklusive mærker, der forhandles i butikken – og lære mere om nogle af urenes kendte og ikoniske bærere gennem tiden. Du kan som kommende køber også tilmelde dig arrangementer for investorer og få nyheder fra internationale messer og salgsudstillinger. Alle ure, der sælges via Urhandeleren, er købt fra autoriserede forhandlere i Europa, og der følger naturligvis certifikater og stempler med i henhold til ur-producenternes internationale garanti.