z13

Har du overvejet at lease en bil? Måske det rent økonomisk er det, du har vurderet, bedst kan svare sig for dig. For mange giver leasing rigtig god mening, og du er fri for at skulle stille med stor kapital på én gang. I stedet er det her muligt at dele betalingen op i mindre bidder. Der findes flere forskellige typer af leasing, henholdsvis operativ og finansiel leasing. I kan læse mere om, hvad de enkelte hver især indebærer.

Det er vigtigt at lave en aftale med et leasingfirma med erfaring og tradition for god kundebehandling. Derfor kan det også godt give mening at kigge lidt på, hvad de enkelte virksomheder tilbyder hver især. Du kan læse mere om virksomheden, der tilbyder finansiel leasing, her. På den måde vil du også kunne danne dig et overblik over, hvad finansiel leasing indebærer, ligesom du kan se et udvalg af de biler, du har mulighed for at lease.

Hvilken bil skal det være?

Måske du endnu ikke helt er nået frem til, hvilken bil det er, du gerne vil lease. Her er tale om primært mellemklasse- og luksusbiler, der er i sortimentet, så I er godt stillet, hvis det er det, I vurderer, I har behov for. Så er det med at finde ud af, hvor mange sæder I skal have, om det skal være stationcar eller SUV eller noget helt tredje, og mange andre ting.

Det er altid vigtigt at have styr på specifikationerne i en bil, men det er lige så vigtigt at få den prøvet af, så I kan finde ud af, om det er en bil, I kan lide at køre i. Det er forhåbentlig med til at gøre beslutningen lidt lettere at træffe, at I ved, at I har haft en god oplevelse med bilen. Se de mange forskellige biler og muligheder på hjemmesiden.