z13

Hvis du er en af dem, der bruger rigtig meget tid på gaming, så har du uden tvivl også oplevet vigtigheden i at have ene god lydkvalitet i dit spil. En høj lydkvalitet vil ikke blot forbedre din spiloplevelse, men i visse spil giver et godt gaming headset dig også en fordel over for dine modstander. Grunden til dette er, at du via lyden i dit headset har mulighed for at lokalisere dine modstandere længe før, du er i stand til at se dem. Dette giver dig bedre reaktionstid, bedre mulighed for positionering og ikke mindst forhåbentlig flere sejre. Det er altså ligeså vigtigt at have god lydkvalitet, som det er at være god til et spil. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, næste gang, du skal ud og vælge nyt headset.

Gaming headset

Når budgettet siger under 500 kr.

Du kan finde gaming headset helt ned i en prisklasse under 500 kr. Her er du typisk tvunget til at give slip på nogle af de helt fede features som fx støjreducerende mikrofon og den suveræne lydkvalitet. Der findes dog stadig nogle modeller, hvor du faktisk får en lyd, der kan tilfredsstille de fleste gamere. Nogle af de helt store mærker indenfor gaming udstyr har nemlig valgt at producere nogle lavpris headset, hvor der anvendes billigere komponenter, designet er mindre letvægts, men ikke desto mindre får man faktisk rigtig fin lydkvalitet.

Har du muligheden for at investere op til 1000 kr. i stedet?

Hvis du går lidt højere op i prisleje, får du også væsentlig mere headset for pengene. Sammenlignet med lavprisklassen, er det nok i mellemprisklassen, at du får mest for dine penge. Headset i prislejet 500-1000 kr. er nemlig ofte udstyret med en langt bedre lydkvalitet og meget mere klarhed i mikrofonen. Det er typisk også i denne prisklasse, at du begynder at finde headset, der støjreducerer dine omgivelser og derved skærper din egen lyd mest muligt.

Headset over 1.000 kr. – vælg modeller som de professionelle e-sports stjerner

Pris og kvalitet hænger ofte rigtig godt sammen. Indenfor headset branchen er dette ingen undtagelse. Hvis du vælger at investere i et headset til over 1.000 kr., begynder du her at få muligheden for at vælge trådløse headset. Det er også i denne prisklasse, at du finder de modeller, som de professionelle e-sports stjerner anvender. De gaming headset du finder i denne prisklasse er ofte kåret som årets headset af diverse store udenlandske elektronik medier, hvilket også siger noget om kvaliteten. De store kendte mærker som fx SteelSeries, Turtle Beach, Razer, Logitech og lignende har hver især deres version af et professionelt headset i denne prisklasse. Hvis du vil have det bedste fa det bedste, kan du se nogle af de bedst anmeldte headset i videoen herunder.

Hvis du skal op og investere 15, 16, eller 1.700 kr., kan det dog være en større investering, der måske kræver et mindre lån. Til dette formål findes der rigtig mange muligheder for kviklån, der kan hjælpe dig med at investere i det ønskede gaming headset. Det kan dog anbefales at læse lidt om forskellige lånemuligheders fordele og ulemper, inden du låner.